duminică, 5 decembrie 2010

ANUNT

Va anunt, cu parere de rau, ca doar acesteau au fost materialele mele si ca am terminat de postat pe blog tot ceea ce ni s-a predat la cursuri. Drept urmare, ceea ce voi posta in continuare (si sper sa o mai fac si sa nu lenevesc) vor fi doar informatii provenite din cautari personale, si nu din surse sigure. Astfel ca, de acum incolo, nu voi garanta corectitudinea informatiilor.

Dupa cum observati, limba turca este foarte grea (ca sa nu zic diferita), cerand atentie si efort, dar tot atat de frumoasa, logica si melodioasa. Pe mine, personal, m-a cucerit. Asa ca voi continua sa o descopar si sper sa revin cu noi lectii.

Va urez bafta la invatat! :)

11 comentarii:

  1. Abia astept noi lectii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Kader,

    Ma numesc Nicoleta si de cateva luni am inceput sa invat limba turca, iar blogul tau si al lui Corydalis imi sunt de un foarte, foarte mare ajutor, iar pentru asta nu pot decat sa va multumesc!! As fi vrut sa te rog ceva si imi cer scuze daca iti cer prea mult: am vazut ca tu ai manualele Hitit-Tomer; le caut de mult timp, dar nu am reusit sa fac rost de ele de nicaieri…ti-as fi mai mult decat recunoscatoare daca ai putea sa mi le trimiti si mie!
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai venit Nicoleta si ma bucur ca blogurile noastre iti sunt de ajutor :)

    Din pacate... mie mi s-a stricat calculatorul si nu mai am absolut niciun material. Astept sa se ocupe frati-miu de calculator si tot trag speranta ca imi pot fi salvate documentele. Daca voi reusi sa le recuperez (Doamne ajuta!) va anunt imediat si le trimit oricui doreste (eu aveam primele 2 manuale, iar al doilea avea si caiet de exercitii). Nu stiu nici linkul de unde le-am downloadat, stiu doar ca am scris pe google si am ajuns pe un forum de unde downloadam cateva particele din manual pe zi.

    Pana una alta, apeleaza la Corydalis, ei i-am trimis primul manual. Sper ca a ajuns cu bine la ea (ca eu sunt cam varza la tehnica) si ca-l mai are. Scrie-i ei si sigur ti-l va trimite, daca il mai are.

    Sper din suflet sa imi recuperez ce aveam pe calculatorul care s-a stricat si daca reusesc sa imi salvez documentele ti le trimit cu cea mai mare placere. Nu ceri prea mult, stai linistita :) Si eu am fost foarte fericita cand am reusit sa le downloadez.

    Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, m-am uitat in discutiile cu Corydalis si se pare ca i-am trimis si al doilea manual. Deci bine ar fi sa le aiba ea si sa ti le poata trimite :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Kader,
    Multumesc mult!! Ieri, tot cautand pe net, am dat de carticele si le-am descarcat, yeeee!! Asa ca, daca nu le gasesti, da-mi un semn si ti le trimit eu :)

    Numai bine,
    Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine ca ai facut rost de ele :) Pastreaza-le bine :D In caz nu voi reusi sa rezolv eu problema cu calculatorul si pentru cei care mai au nevoie.
    Pana la urma i-ai mai cerut lui corydalis manualele? Daca nu imi recuperez eu documentele, trebuie sa ii cer din nou ei manualul in engleza, foarte bun si acela, pe care il recomand.

    Numai bine si tie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Apropo, voi vedeti lista cu linkuri in stanga? Ca eu nu mai vad siteurile postate de mine, desi la mine la obiecte gadget imi apar! Am incercat sa le postez din nou, dar vad ca tot nu merge. O fi din cauza blogspot-ului?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dap, i-am cerut manualele lui Corydalis, dar mi-a spus ca nu le mai are..:(
    Pot vizualiza lista cu site-urile de pe stanga!
    Nu-i bai, te rog sa apelezi oricand sa-ti trimit manualele daca nu reusesti pana la urma sa faci rost de ele! Macar asa ma pot revansa fata de tine, la cat de mult m-a ajutat blogul tau!!

    RăspundețiȘtergere
  9. As vrea si eu aceste manuale, daca se poate :)
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna, Bogdan! Cum spuneam mai sus, eu nu mai am materialele, insa am gasit din nou aici primul manual http://www.langacademy.net/vb/showthread.php?4913-%28Turkish%20language%29%20Hitit-1 . Desi vad ca acum, cand deschid pagina, imi cer abonare la ei. Nu pricep cum functioneaza, caci eu am putut descarca. Daca nu iti merge, da-mi o adresa si ti-l voi trimite eu.
    Cel de-al doilea nu l-am gasit, dar daca Nico e pe faza... poate ni-l trimite si noua :) Stiu ca mai exista si al treilea, dar la acela nici nu visez, eu de-abia am terminat de studiat primul manual, sunt destul de greoaie.

    Si ca element ajutator mai exista acest manual in lb engleza, recomandat de corydalis in acest articol http://practiceturkish.wordpress.com/2010/12/09/resurse-iv/ . Manualul se poate descarca de aici http://www.eric.com.br/turkish-grammar/turkish-grammar.pdf

    Bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
    1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
    2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
    3. Vindecă tot felul de boli umane.
    4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
    5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
    6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
    7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
    Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere