duminică, 8 aprilie 2012

Centrul Cultural Turc Yunus Emre

Trebuia sa scriu si eu o postare despre acest nou centru infiintat in Bucuresti. De fapt, mai multe informatii am aflat de la Corydalis (o gasiti pe blogul ei despre limba turca http://practiceturkish.wordpress.com/ unde ofera mai multe detalii despre activitatile acestui centru) si de la o alta pasionata de limba turca, pe care am cunoscut-o prin intermediul acestui blog si care frecventeaza cursurile lor de turca.

Am fost la ei la un examen de plasare, care consta intr-o testare de 150 de intrebari. Primele sunt foarte usoare, iar nivelul de dificultate creste, bineinteles.
De asemenea, m-am dus si la intalnirea la care s-a discutat despre continutul cursurilor, metoda de predare si unde ni s-au prezentat si profesorii (nativi sau turci nascuti in Romania).
Ca metoda, ei folosesc manualele de la Hitit -Tömer + caiet de exercitii + CD. Se invata limba turca prin turca :D Deci nu este o predare prin limba romana. Bineinteles ca unii au fost reticenti, insa fiecare metoda are avantajele si dezavantajele ei. In cazul acesta cred ca e destul de greu sa faci conexiuni cu gramatica propriei limbi, insa te forteaza sa comunici, sa-ti insusesti vocabularul, sa simti limba. Iar profesoara chiar ne-a dat cateva exemple de invatare a formelor de salut prin mimica :D
Pretul este de 50 de euro pentru 72 de ore de curs, timp de 3 luni (de 2 ori pe saptamana seara cate 3 ore sau sambata dimineata cate 4 ore) + 20 de euro manualul, caietul de exercitii si CD-ul. Sunt 9 module, la sfarsitul fiecarui modul se da o testare de plasare la un alt nivel, iar dupa 2 module, daca am inteles eu bine, se da si examenul pentru certificatul de limba turca recunoscut in Turcia.

Cursurile vor incepe peste 2 saptamani, deci, pentru cei interesati, va sfatuiesc sa va inscrieti cat mai repede. Atmosfera mi-a parut extrem de placuta, profesorii simpatici, salile sunt primitoare, curate, aerisite, iar oamenii dornici sa invete limba turca :)

9 comentarii:

  1. Curajoasa mica! Deci te pui pe treaba? Urmezi cursurile?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe... sper :D Te asteptam si pe tine ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa vii cu povesti de la cursuri. Ma bucur mult pt. tine si am convingerea ca va fi o experienta nemaipomenit de misto. Cat despre mine, eu am ganduri antreprenoriale, nu ma pot abtine din initiat proiecte. Turca e ceva ce fac pentru suflet, cu bucurie si pe indelete. Sarbatori fericite! draga Kader :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, sarbatori fericite si sufletului tau :)

    RăspundețiȘtergere
  5. mi se pare un pret foarte bun! la ei te-ai inscris,nu? invatare usoara:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună ziua prieteni, multe persoane suferă astăzi de dureri în diferitele lor relații, pentru că este greu să renunți la dragostea adevărată, uneori ne prefacem că suntem bine, dar nu este așa. Pentru a obține o persoană dragă, încercăm, de asemenea, să ne recâștigăm bucuria și fericirea. Dr. Egwali este aici pentru a ajuta inimile frânte, deoarece este capabil să-ți restabilească fostul sau să-ți restabilească viața amoroasă cu vrăjile sale puternice de dragoste, pentru că l-am testat și l-am crezut că sunt un martor viu astăzi. Mi se solicită persoanelor cu traume conjugale sau de relație să-l contacteze cât mai curând posibil prin WhatsApp la +2348122948392 sau să îi trimită un e-mail. Trimiteți un e-mail /dregwalispellbinder@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Numele meu este Kate, sunt din Romania. Am auzit o mulțime de povești despre vrăjitorii, dar nu am crezut niciodată în ele, până de curând, când am avut o problemă cu soțul meu care mă înșela în secret. Am încercat tot ce am putut în puteri să-l împiedic să vadă pe cineva afară, dar nu a dat rezultate bune. Apoi am citit câteva postări ale unor persoane despre cum funcționează de fapt vrăjile DR Uzor, am citit că el face o varietate de vrăji, cum ar fi Vrăji de dragoste, Vrăji de dragoste, Vrăji de bani, vrăji de angajare, vrăji de vedere și multe altele, doar pentru a menționa un putini. Așa că am decis să-l încerc, dar spre cea mai mare surpriză a mea a ieșit perfect și ceea ce mă uimește cel mai mult este că vrăjile lui sunt gratuite. Acum, soțul meu și cu mine suntem din nou fericiți, mulțumită lui DR Uzor. Puteți să-l Whatsapp: +27843290018


    Funcționează! Fostul meu m-a blocat pe fiecare platformă. A durat ceva timp, vreo două luni sau cam asa ceva, dar M-A DEBLOCAT ÎN URMĂ CU CÂTEVE ORE! nu renunta! FUNCȚIONEAZĂ! contacteaza-l pe dr. UZOR pentru a ma ajuta.. acum suntem din nou impreuna. Aveți încredere în acest proces.. Aici contactul lui..Whatsapp-l: +27843290018,
    Trimiteți-i un e-mail la: :uzorsolutioncenter@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
    1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
    2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
    3. Vindecă tot felul de boli umane.
    4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
    5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
    6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
    7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
    Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere